Werkwijze

Pelletkachel Boet in Schoorl: uw specialist in pelletkachelverkoop, installatie en onderhoud

Werkwijze Pelletkachel Boet

Pelletkachel Boet is een eenmanszaak die zich sinds 2012 fulltime bezighoudt met de verkoop, installatie en onderhoud van pelletkachels. Dankzij onze ervaring, professionele aanpak en nauwe banden met leveranciers zijn we inmiddels uitgegroeid tot specialisten in ons vakgebied.

Marco Möls, de eigenaar, is de drijvende kracht achter ons bedrijf en voert alle werkzaamheden uit. Ons bedrijf is opgericht met als doel om op een sfeervolle, milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier huizen te verwarmen. Bij Pelletkachel Boet leggen we de nadruk op kwaliteit en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Inmiddels werkt ook zoon Timo mee in ons bedrijf, voornamelijk gericht op onderhoud.

Officiële dealer

Pelletkachel Boet is een erkende dealer van alle merken die u op onze website vindt. Dankzij onze sterke banden met leveranciers beschikken we over uitgebreide kennis van onze merken pelletkachels en kunnen we u een gevarieerd aanbod bieden.

Showroom in Schoorl

In onze showroom presenteren we veel van onze merken, zodat u vrijblijvend informatie kunt inwinnen en de sfeer van de pelletkachels kunt ervaren.

We verwelkomen u graag in onze showroom in Schoorl!

Met vriendelijke groet,

Marco Möls

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug