Werkwijze

De Pelletkachel Boet is een éénmanszaak welk is aangesloten bij een landelijk dekkend dealer netwerk en zich full-time richt op verkoop, Installatie en onderhoud van pelletkachels.

Marco Möls

De eigenaar is Marco Möls, de drijvende kracht achter dit bedrijf en voert alle werkzaamheden uit. Het bedrijf is gestart vanuit het oogpunt om zowel ,milieuvriendelijk als kosten besparend het huis te kunnen verwarmen. Het accent van De Pelletkachel Boet ligt op kwaliteit en het opbouwen van een goede klantrelatie.

Altijd persoonlijk

Hierin kiezen wij bewust voor een persoonlijke opzet met onze showroom aan huis. Dit houdt de kosten laag zodat u niet de dupe wordt van onze kosten.

Officiële dealer

De Pelletkachel Boet is officieel dealer van de gevoerde merken. Doordat er een goede samenwerking is met de leveranciers, is er een enorme kennis aanwezig omtrent onze merken pelletkachels en kan ik u een gevarieerd aanbod bieden binnen het merkensegment: Wodtke , MCZ, Dielle, Thermorossi, Austroflamm, Anselmo Cola en EdilKamin. Hierbij is onlangs het Nederlandse pelletkachel merk JAnus aan toegevoegd.

Showroom

Een aantal van deze merken staan in de showroom gepresenteerd, zodat u zich vrijblijvend kunt informeren en de sfeer gaat proeven van de pelletkachels. Ik heet u dan ook van harte welkom op de website en laat u verrassen door de vele uitvoeringen en stijlen van de Pelletkachels welk ik u kan leveren en installeren tegen zeer interessante prijzen. De prijzen vermeld op de website zijn adviesprijzen.
Meer info over onze showroom »

Tot ziens in de showroom aan huis.

Marco Möls

Wist u dat…

De kwaliteit van de pellets die u verbrandt grote invloed heeft op het verbrandingsproces, levensduur van uw kachel en uw stookkosten? Wij leveren de beste kwaliteit pellets voor uw pelletkachel voor een scherpe prijs. Lees hier alles wat u moet weten over pellets en bestel direct »

AustroflammDielleEdilKaminJAnusKloverMCZThermorossiWodtke
Terug