Referenties

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Uw ervaring met de Pelletkachel Boet is zeer belangrijk voor ons! Wij danken alle onderstaande klanten voor het geven van een referentie. Als u een stukje wilt achterlaten voor op deze pagina kunt u dit doorsturen naar info@pelletkachelboet.nl. Een review achterlaten op onze Google- bedrijfspagina mag natuurlijk ook. Albast hartelijk bedankt!

Rene Langenberg
Rene Langenberg
16/11/2023
We hebben in september een nieuwe pellet kachel aangeschaft, tijdens de installatie een keer proefgedraaid. Tot nu toe is het nog niet koud geweest, dus af en toe eigenlijk meer voor de gezelligheid de kachel gebruikt. We zijn er zo blij mee en kunnen niet wachten tot het echt koud wordt bij wijze van spreken. Marco nogmaals bedankt dat je alles zo goed geregeld hebt.
lourens veer
lourens veer
08/12/2022
Mooie winkel met uitgestalde hout / pelletkachels. Goed advies en uitstekende service . Wordt vakkundig geplaatst.
Jeannette Brink
Jeannette Brink
29/11/2022
Afgelopen week onze pelletkachel ontvangen. Kon snel geplaatst worden. Goede uitleg gekregen. Toen onze kachel geplaatst was werkte hij niet, marco belde de fabrikant echter de gaf hem niet de gewenste oplossing. Marco reed naar het magazijn haalde een andere kachel en zette deze neer. Zijn super blij. Vandaag nog wat vragen, werd direct gereageerd, super. Marco je bent een topper.
Wim Verweij
Wim Verweij
23/10/2022
Ontzettend aardige mensen die weten waar ze over praten Ze hebben alle tijd voor je en geven goed advies Ik ben erg blij dat ik bij hun mn pelletkachel heb besteld
Joeri
Joeri
01/10/2022
Van het voorjaar toch maar besloten om een pelletkachel te plaatsen in onze woning. Omdat De Pelletkachel Boet vlakbij zit en we daar een goed gevoel bij hebben een afspraak gemaakt en direct een kachel besteld. Inmiddels brand die een aantal dagen en zijn we zeer tevreden! Fijne, eerlijke mensen die gaan voor kwaliteit boven kwantiteit!
Geen Geen
Geen Geen
22/02/2022
Goede service
Eric Drijver
Eric Drijver
20/11/2021
Zoals altijd prima verhaal en service!
Ethel van Silfhout
Ethel van Silfhout
26/10/2021
Top service!!!
Wicher
Wicher
07/08/2021
Prima bedrijf, we zijn er goed geholpen, en deze man heeft verstand van zaken, uiteindelijk hebben we bier ook onze pelletkachel gekocht

Via de website een hulpvraag gesteld over de problemen met mijn pelletkachel, Marco mij gelijk belde en mij vriendelijk en vakkundig te woord stond. Voor het eerst eindelijk iemand die mij echt uit de ‘brand’ kon helpen en gelijk al met gerstellende ideeën kwam. Een afspraak was snel ingepland.

Marco en zijn zoon zijn empathisch en professioneel te werk gegaan, konden mijn onzekerheid weg nemen door hun kennis. Het onderhoud van mijn kachel is nog nooit zo grondig gedaan en ook zijn er door Marco aanpassingen aangebracht aan de kachel, die nodig waren! Bedankt  voor jullie service, klantvriendelijkheid en ook de gezelligheid die jullie mee nemen tijdens het onderhoud. Top bedrijf, ook qua prijs kwaliteit verhouding! Mijn kachel brandt perfect en ik ben verlost van mijn zorgen!

-Groetjes Moniek Wit

Deze week 14 maart een pelletkachel laten plaatsen door Marco van pelletkachelboet. De ontvangst in de showroom is zeer prettig en Marco legt alles tot in de kleinste details uit. Marco en zijn collega waren mooi op de af gesproken tijd aanwezig. Eerst heeft hij de situatie betreffende de rookgas afvoer goed bekeken voor hij tot plaatsen is overgegaan. Kachel vakkundig geplaatst en opgestart. Marco gaat pas weg als de kachel echt goed brand. Onze Wodtke staat nu heerlijk te branden. Wat ik zelf positief vindt is dat Marco zeker niet meer zal rekenen dan de werkelijke kosten. De eindafrekening wordt dan ook zonder probleem naar beneden aangepast. Geen geheimzinnig gedoe van deze onderdelen zijn wat duurder dus de prijs blijft hetzelfde. Ik kan Pelletkachelboet zeker aanraden als je op een eerlijk advies en goede service rekent. Marco je bent een topper!!!

–Dirk

Na een verkeerd geplaatste pelletkachel (met een uitlaat door de buitengevel, wat dus niet is toegestaan) die wij elders hadden aangeschaft en hadden laten plaatsen, gaf veel overlast voor de buren. Door Marco en zijn collega een rookkanaal laten plaatsen  tot de nok. Hij heeft dit heel vakkundig gedaan, het onderhoud wordt perfect uitgevoerd en ook de pellets die Marco levert zijn super. Alle overlast opgelost, dus ik ben ontzettend tevreden over Pelletkachelboet in Schoorl! Een pelletkachel is sowieso geweldig in het gebruik, het geeft heerlijke warmte, maar als je deze overweegt aan te schaffen dan zou ik dit zeker aanraden via Marco Möls!

–Monique

Na wat op internet rondgekeken te hebben en diverse sites gezien te hebben met verkeerd advies of stuntprijzen kwamen we op de site van de pelletboet uit. na het bekijken van de site een bezoek gebracht aan de Pelletkachelboet.

Duidelijke uitleg en uiteindelijk de kachel gevonden die bij ons past. een Dielle. Minder schoonmaak en mooi vlambeeld. De kachel is netjes geplaatst en brand super! Je bent wellicht wat meer kwijt bij de aanschaf maar het advies, het plaatsten en de goede kwaliteit van de kachel zijn het meer dan waard en ben je op de lange termijn voordeliger uit dan een “stuntprijs” kachel. De Pelletkachelboet is zeker aan te bevelen.

–Marco Rozing

Bij bezoek aan de showroom in Schoorl en na vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg besloten tot aanschaf van de EdilKamin Slide 7. Door de grote vraag moesten we wel even geduld hebben, maar het wachten is beloond met een vakkundig, netjes en vlot geplaatste kachel. Degelijk en warm aanbevolen!!

–Peke en Janny

Na een bezoek aan Pelletkachel Boet te Schoorl wisten we het zeker. Hier gaan wij onze pelletkachel kopen! Marco en zijn vrouw ontvingen ons met een kop koffie en omdat wij nog wel wat vragen hadden, mochten we ook even in hun eigen woonkamer kijken om te zien hoe hún pelletkachel het deed. In de showroom is alles natuurlijk altijd mooier en beter dan in de praktijk. Niet dus. Ook de pelletkachel in hun eigen kamer stond net zo mooi te branden als in de showroom. Los van de “gunfactor” hadden wij alle vetrouwen in dit bedrijf. Na twee weken is de kachel vakkundig geplaatst en ontstoken. Inclusief de uitgebreide uitleg die erbij hoort. Nee, wij hebben geen extra korting gekregen voor het schrijven van deze review, maar dit bedrijf is een absolute aanrader!

–EDO LORIST

Via internet kwamen we bij pelletkacheldeboet uit. Eenmaal bij Marco aangekomen werden we goed geadviseerd wat de mogelijkheden waren en kwamen we op de “Janus” kachel uit. Nadat Marco een bezoek aan huis had gebracht kregen we wederom goed advies en twee weken later werd de kachel al geplaatst. We kregen nog een goede uitleg over de werking van de kachel en pas als alles duidelijk is vertrekt Marco. We hadden nog even een klein probleempje met een alarm maar ook dan staat Marco gelijk klaar en bied hij alle service die mogelijk is. De kachel draait super en is nu met de subsidie zeer aantrekkelijk. Pelletkacheldeboet is pas tevreden als de klant dat ook is!

–YVONNE

Tijdens een bezoek aan de showroom van Marco op 28/12/2014 zijn we gevallen voor de prachtige MCZ Cute; na een heerlijk kopje koffie en een ongedwongen gesprek en een mooie offerte zijn wij richting Amsterdam gereden. Net over de grens bij Amsterdam hebben we Marco gebeld dat we de offerte wilde accepteren. Op 29 december kregen we een telefoontje van Marco dat hij de kachel op 31/12 kon plaatsen. Om 09.00 stond hij voor de deur en om 11.00 stond de kachel heerlijk te branden. Wat een superservice !

– TON & JANNEKE

Toen wij bij Marco in zijn showroom kwamen en hij vroeg waar hij ons mee kon helpen had ik maar een vraag en dat was het verschil tussen een houtkachel en een pelletkachel. Na de uitleg hadden wij zoiets van dit is het helemaal! Geen hout hakken, en ik kan gewoon de kachel aansteken, zelfs een kind kan het dat is het makkelijke ervan. Nadat hij binnen een week geïnstalleerd was heb ik Marco nog een keer gebeld omdat de vlam wel heel hoog was en Marco kwam even tussen de klanten door de instellingen veranderen. Wij zijn dan ook heel tevreden met de kachel en de goede service. Marco je bent een topper.

–FAMILIE SIEBEN

Aangestoken met het pelletkachel virus door de mooie kachel bij het Fablab in Alkmaar hebben wij besloten om ook een pelletkachel in huis te halen. Tijdens een leuk en ongedwongen ontvangst in de demo/toon schuur van Marco in Schoorl (gezellig en knus) was ons oog gevallen op de Kaika Air van MCZ. Binnen 1 week zijn wij van bewonderen en keuze tijdens deze demo overgegaan naar thuis genieten van de aanblik en warmte van onze mooie pelletkachel. Dankjewel Marco voor het advies, snelle en professionele installatie.

–FAMILIE BIJMAN

Deze week een kachel laten plaatsen door Marco. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Alles was binnen 2 weken geregeld, van het moment van aankoop tot het moment van plaatsen. Waar we super blij mee waren nu het koudere weer er aan komt. Ook toen we nog vragen hadden na het plaatsen, was Marco erg behulpzaam en bereid om ons tevreden te stellen. Zeker een aanrader!

–MARC UIT HEEMSKERK

Pelletkachel Boet gevonden via internet. We kregen een warm ontvangst met prima uitleg en advies. T was duidelijk dat Marco weet waar hij t over heeft. Eigenlijk direct de mcz tray besteld omdat die voor ons de beste keus was. Binnen 2 weken geplaatst en dat deed Marco (met hulp van zijn zoon) erg netjes en professioneel. Plaatsing was zo gebeurt. Marco gaat pas weg als de kachel werkt. We zijn er super blij mee en kunnen Pelletkachel Boet van harte aanbevelen. Eerlijke prijs en uitstekende service.

–RENEE UIT PURMEREND

Na een speurtocht voor een pelletkachel kwamen we terecht bij Pelletkachel Boet in Schoorl. Marco en zijn vrouw waren behulpzaam en dachten met ons mee. We kregen documentatie mee en Marco is bij ons thuis geweest om te adviseren. Marco kwam betrouwbaar en bekwaam over en dus hebben we de kachel bij hem besteld. Ondertussen is de kachel geplaatst en zijn wij zeer tevreden. Toen hij het even niet deed, door onkunde van ons, stuurde ik een mail en kreeg direct antwoord (in het weekend). Hierdoor kon ik zelf de kachel weer aan de praat krijgen en het weer warm stoken in huis.

–BOBBY LANGEDIJK

Marco heeft eerst goed geinventariseerd wat onze wensen waren, vervolgens heeft hij gekeken naar de bouwkundige mogelijkheden en kwam toen met een advies wat goed aansloot bij onze wensen. De afspraken die gemaakt zijn, zijn goed nagekomen. De uitvoering van de werkzaamheden zijn nauwkeurig en met voorzichtigheid uitgevoerd i.v.m. de parketvloer en meubels etc. Het afstellen is een nauwkeurige klus i.v.m. het bereiken van het hoogste redement, dit heeft wat tijd gekost maar dan heb je ook vakwerk. Advies aan alle toekomstige pelletkachelskopers : koop tevree ga met de Pelletboet in zee. Dan komt u ook warm te zitten

–ANKI & JOHAN

Wij hebben een pelletkachel MCZ Deco gekocht bij Marco Mols van Pelletkachelboet in Schoorl. Marco is bij ons in Warmenhuizen langsgeweest en heeft ons goed geadviseerd over mogelijke kachels ter plaatse van onze schouw, op een zeer prettige en deskundige manier. Daar is de Deco uitgekomen. Marco heeft goed meegedacht over de mogelijkheden om de Deco binnen de schouw te plaatsen. Deze kachel bevalt ons zeer goed: een fraaie robuuste gierijzeren kachel met een prachtig vlambeeld en een heerlijke warmte. Een verrijking van onze woonkamer. Marco heeft niets te veel beloofd. Het plaatsen van de gasafvoer via de bestaande schoorsteen is door Marco snel en uitstekend uitgevoerd, tegen relatief lage kosten. Marco heeft ons ook uitstekend geadviseerd over de te gebruiken houtpellets. Ook de nazorg is prima: je kunt hem altijd bellen voor advies en als het nodig is komt hij langs.

–FAM. MOERKERKEN

Uw verhaal op onze website

Wij danken alle bovenstaande klanten voor het geven van een referentie. Uw ervaring met de Pelletkachel Boet is zeer belangrijk voor ons. Als u een stukje wilt achterlaten voor op deze pagina kunt u dit doorsturen naar info@pelletkachelboet.nl.

Alvast hartelijk bedankt!

Marco

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug