Ontdek de beste pellets voor uw pelletkachel

Altijd voordelig en van topkwaliteit

Hoogwaardig en voordelig

Een goede werking van uw pelletkachel vereist onmiskenbaar hoogwaardige pellets. Verschillende aspecten spelen hierbij een rol, zoals de houtsoort, lengte, energiewaarde, asrestgehalte en prijs van de pellets.

Goed om te weten…

Na uitvoerige tests hebben we vastgesteld dat sommige geleverde pellets niet aan de verwachtingen voldoen. Het is essentieel dat de pellets die u gebruikt, EN+ gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze voldoen aan Europese normen voor productie en verpakking, waardoor u volledige fabrieksgarantie behoudt op uw pelletkachel.

Maak kennis met MasterFire:

  • Houtsoort: Naaldhout
  • Diameter: 6mm
  • Energetische waarde: ≥ 4,8 KWh/kg
  • Vochtpercentage: ≤ 7,0%
  • Asgehalte: ≤ 0,5%
  • Volumegewicht: ≥ 650 kg/m3

Onze aanbeveling voor uw pelletkachel

Wij adviseren pellets van zeer betrouwbare en constante kwaliteit. Onze aanbevolen pellets zijn gemaakt van licht naaldbomenhout en branden mooi met een hoge energiewaarde. Dankzij de kortere lengte hebben de meeste vijzels weinig moeite met het voeden van de pellets. Ons voornaamste doel is uw tevredenheid met ons advies.

Topkwaliteit pellets, snel bij u thuis bezorgd!

Wij bieden pellets van uitstekende kwaliteit aan, die rechtstreeks bij u thuis worden afgeleverd op een pallet. U kunt kiezen uit zakken van 10 en 15 kg.

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug