Contact en route

Openingstijden showroom in Schoorl

Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo:  Open op afspraak, plan uw bezoek »
Do: Open op afspraak, plan uw bezoek »
Vr: Showroom geopend 13.00 – 17.00 uur
Za: Showroom geopend 10.00 – 14.00 uur
Zo: gesloten

Bezoekadres showroom

Pelletkachel Boet
Paardenmarkt 1
1871 CV Schoorl, Route »
KvK: 55872727

Telefoon: 06 462 00 414
E-mail: info@pelletkachelboet.nl

Rene Langenberg
Rene Langenberg
16/11/2023
We hebben in september een nieuwe pellet kachel aangeschaft, tijdens de installatie een keer proefgedraaid. Tot nu toe is het nog niet koud geweest, dus af en toe eigenlijk meer voor de gezelligheid de kachel gebruikt. We zijn er zo blij mee en kunnen niet wachten tot het echt koud wordt bij wijze van spreken. Marco nogmaals bedankt dat je alles zo goed geregeld hebt.
lourens veer
lourens veer
08/12/2022
Mooie winkel met uitgestalde hout / pelletkachels. Goed advies en uitstekende service . Wordt vakkundig geplaatst.
Jeannette Brink
Jeannette Brink
29/11/2022
Afgelopen week onze pelletkachel ontvangen. Kon snel geplaatst worden. Goede uitleg gekregen. Toen onze kachel geplaatst was werkte hij niet, marco belde de fabrikant echter de gaf hem niet de gewenste oplossing. Marco reed naar het magazijn haalde een andere kachel en zette deze neer. Zijn super blij. Vandaag nog wat vragen, werd direct gereageerd, super. Marco je bent een topper.
Wim Verweij
Wim Verweij
23/10/2022
Ontzettend aardige mensen die weten waar ze over praten Ze hebben alle tijd voor je en geven goed advies Ik ben erg blij dat ik bij hun mn pelletkachel heb besteld
Joeri
Joeri
01/10/2022
Van het voorjaar toch maar besloten om een pelletkachel te plaatsen in onze woning. Omdat De Pelletkachel Boet vlakbij zit en we daar een goed gevoel bij hebben een afspraak gemaakt en direct een kachel besteld. Inmiddels brand die een aantal dagen en zijn we zeer tevreden! Fijne, eerlijke mensen die gaan voor kwaliteit boven kwantiteit!
Geen Geen
Geen Geen
22/02/2022
Goede service
Eric Drijver
Eric Drijver
20/11/2021
Zoals altijd prima verhaal en service!
Ethel van Silfhout
Ethel van Silfhout
26/10/2021
Top service!!!
Wicher
Wicher
07/08/2021
Prima bedrijf, we zijn er goed geholpen, en deze man heeft verstand van zaken, uiteindelijk hebben we bier ook onze pelletkachel gekocht

Leveringsgebied: Noord-Holland en daarbuiten…

We leveren, installeren en onderhouden in heel Noord-Holland, inclusief Texel. We hebben dit gebied gekozen om consistente service aan iedereen te bieden. We willen ervoor zorgen dat de afstanden niet te groot zijn, zodat we overal dezelfde kwaliteitsservice kunnen leveren.

Of u nu in Utrecht, Enkhuizen, Haarlem of De Cocksdorp woont, u kunt altijd bij ons terecht voor de juiste pelletkachel.

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug