Verrijk uw woonruimte met een bio-ethanol haard

Duurzaamheid, stijl en gemak in één vuurbron

Bezoek ons experience center

Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten, maar eerst wilt zien hoe ze werken, nodigen wij u graag uit in het experience center van onze leverancier. Maak eenvoudig een afspraak voor een bezoek! Bovendien hebben wij de Cocoon fire Aeris es al in onze showroom opgesteld.

Natuurlijk vlammenspel en warmte

Bio-ethanol haarden bieden een natuurlijk vlammenspel en echte warmte. Ze zijn geliefd vanwege hun luxe uitstraling en gebruiksgemak. Het beste van alles: ze produceren geen rook zoals bij houtstoken en vereisen geen rookkanaal! Bio-ethanol is veilig, schoon en biologisch. Daarnaast is het gebruik ervan relatief goedkoop: een avondje genieten kost slechts een paar euro.

Een greep uit ons assortiment

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug