Speciale acties met hoge korting!

Exclusieve aanbiedingen pelletkachels

Speciale aanbiedingen: pelletkachels voor een speciale prijs

Op deze pagina vindt u altijd een selectie speciale aanbiedingen van pelletkachels. Deze aanbiedingen omvatten modellen die ofwel in onze showroom hebben gestaan, actiematig worden aangeboden door de leverancier, of lichte (transport-) schade hebben. Deze aanbiedingen zijn van toepassing op ALLE modellen die op deze pagina worden getoond. We bieden slechts enkele stuks aan, dus aarzel niet om snel contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een specifiek model. Grijp uw kans en profiteer van deze speciale aanbiedingen op pelletkachels. Neem vandaag nog contact met ons op voordat ze weg zijn!

Actuele aanbiedingen

Onze merken

Wij bieden enkel gerenommeerde merken pelletkachels die langdurig comfortabel, zorgeloos en sfeervol verwarmen garanderen, dankzij hun bewezen hoge standaard en jarenlange expertise in het vakgebied.

Service en onderhoud

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Ook voor onderhoud en storingen kunt u bij ons terecht! Vul ons serviceformulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. Ons werkgebied is uitsluitend Noord-Holland.

Terug